sobota 23. listopadu 2013

Univerzitní (ú)spěchy

Tak jen pro začátek...jsem děsně unavená! Ale fakt úplně příšerně moc! Dneska jsem celej den strávila v Hampton Court Palace, což je rozhodně jedno z nejkrásnějších míst v Londýně. Doporučuju!


Hampton Court Palace...a co teprve vevnitř!


A vůbec, celej tenhle týden byl pro mě fakt náročnej, jelikož jsem týden předtím vesele prokrastinovala nad Infernem (od D. Browna, mimochodem fakt shit, ale na prokrastinaci ideál), takže se to na mě teď navalilo. V pondělí mam tu svojí slavnou prezentaci, hned potom několik deadlinů. Zabila bych se, fakt.
 
Na prezentaci a ostatních restech jsem od úterý do pátku pracovala tak usilovně, že mam místo očního bělma oční rudmo a mozek mě vyloženě fyzicky bolí. Ale prezentaci mam hotovou! Teď to tam ještě před tou bandou Angličanů, který mě mají za exotickou vopici, přednést. Fakt se těšim. A zcela reálně uvažuju nad tim, že si dam předtím panáka na kuráž, což by u mě znamenalo, že budu zlitá jak hovado, což by mi ale na druhou stranu zas tak nevadilo. Ještě to budu muset promyslet...
 
A teď teda k tomu Italovi...aby bylo jasno, Ital se mi nelíbí, mam svýho muže a tak to je a bude...
 
Ale!
 
Možná už jsem se tady zmiňovala, že jednim z mých předmětů je italština. Takže mě napadá jedno pravidlo pro studium jazyků a to: nabrkněte si rodilýho mluvčího, pro studium je to nebývalá výhoda. Mně se to teda povedlo bezděčně a vlastně ani nevim jak. Svojí fyzickou krásou si nejsem zcela jistá a co se týče krásy vnitřní, všichni víme, že tou teda rozhodně neoplývam. Domnívam se, že jsem ho natolik zaujala tim, že jsem poměrně neklidná a vzteklá, což on velmi oceňuje.
Takže se na mě furt usmívá jako měsíček na hnoji, říká mi, jak jsem cute a podobný ptákoviny a hlavně...furt se mě ptá, jestli nechci v italštině s něčim pomoct nebo něco opravit, což já samozřejmě chci, žejo. Aneb, jak by řekla moje maminka: "To bys byla blbá, kdybys toho nevyužila!"
No a co dodat...snad jen to, že mi italština fakt jde :-D
 
Takže vytuněný pravidlo pro studium italštiny: nabrkněte si Itala, což provedete tak, že se budete chovat jako vzteklá kráva.

Funguje to!

A když už jsem u těch mých (pravda, téměř neexistujících) univerzitních úspěchů, musim se zmínit o tom, že "moje" univerzita hraje v Thorovi 2! Což už určitě každej viděl...kromě mě, samozřejmě.


Takže nemůžu říct, jak velkou roli tam univerzita má, ale podle traileru to vypadá, že docela i velkou (0:28 - ten komplex budov jak na ně míří cosi ošklivýho směrem od řeky).

A když už jsme u toho Thora...



Zdroj

V pondělí se za mě pomodlete...because I´m worth it.

11 komentářů:

  1. :)) co se těch panáků na kuráž týče....zkusila jsem to jednou a vlastně se divím, že to od té doby nedělám pořád! Tenkrát jsem měla zkoušku z neurologie a vytáhla jsem si jedinou otázku, kterou jsem neviděla (ptž jsme si vypracování otázek rozhodili mezi sebe, tuhle někdo udělal 12 hodin před mou zkouškou a já si ji kvůli sérii katastrof nestihla ani přečíst). Za normálních okolností bych se bývala zvedla, řekla, že to neumím, a od zkoušky odešla, ale díky panákovi jsem sebevědomě místo o hlavových nervech mluvila o míšních. Když se mě po deseti minutách zeptala, co vím o hlavových, ukázalo se, že nic nevím, ale trojku mi dala, takže...Já myslím, že to není občas od věci ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, zní to fakt lákavě! Navíc je dokázaný, že alkohol silně zlepšuje schopnost mluvit v cizim jazyce...

      Vymazat
  2. Hampton Court je vážně hezký, budu si to muset připsat na seznam míst, které chci vidět. A v pondělí ti budu držet palce! :)

    OdpovědětVymazat
  3. :D:D:D:D:D:D jako vždy pobavilas, hlavně s tím italem, s tím panákem nevím.. asi bych to nezkoušela, ale každopádně držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Každopádně to prostě nějak musim zvládnout, ať už s panákem nebo bez něj, hlavně už to chci mít za sebou...

      Vymazat
  4. Panáka bych si radši nedala, ale mohla bys dát nějaký fotky z toho pěknýho domečku zevnitř? :-)
    Držím palce, Janca

    OdpovědětVymazat
  5. Thora doporučuji, viděla jsem ho včera... :)
    Je italština složitý jazyk na naučení???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neni ;-) je mnohem lehčí než francouzština...

      Vymazat
    2. Někde jsem dokonce četla, že italština je nejjednodušší jazyk na světě (nebo nejjednodušší na naučení pro neitaly? teď nevím).

      Vymazat

Za komentář dostanete pusu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...