pondělí 11. listopadu 2013

Pozdrav pro strýce Kadla

Přesně za dva týdny mě ve škole čeká prezentace, ze který jsem začala mít pekelnej strach hned ve chvíli, kdy jsem se dozvěděla, že mě něco takovýho čeká. Momentální stav věci je ten, že se mi chce zvracet, jen co si na tu prezentaci vzpomenu, což prakticky vylučuje možnost na ní pracovat...ale na druhou stranu už mam v záloze báseň, jak to za ty dva týdny bude vypadat:
 
Až to řádně poseru,
tak se nahlas zasměju.
Zasměju se z plna hrdla,
protože jsem trochu prdlá
 
...a zdravim strýce Kadla
 
 
Já vim no...
Zdroj


4 komentáře:

  1. ten stav chápu. Nicméně, nechť je ti útěchou, že když začneš, je to obvykle lepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že jsme na tom stejně.. já jsem měla nedávno prezentaci.. v úterý.. už od soboty jsem kvůli tomu skoro nespala a opakovala si ji v hlavě každou chvíli.. nakonec jsem samozřejmě dostala pochvalu před nastoupenou jednotkou, že takhle má vypadat vzorová prezentace.. takže se toho neboj, ono to klapne :-)

    OdpovědětVymazat
  3. :-D básnička pobavila:-D ale neboj, to zvládneš!:) si pamatuju jak jsem se klepala s obhajoby bakalářky a taky jsem to nakonec zvládla..ale znám ten pocit, takže vím, jak se cítíš:) pořádně si jí připrav a tréma s tebe odpadne až to budeš řikat:) to bude dobrý!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za podporu holky, nicméně můžu zcela jistě říct, že to dobrý nebude...už jen z toho důvodu, že když jsem nervózní, tak rudnu a můj hlas zní jako Šmoulinka...

    OdpovědětVymazat

Za komentář dostanete pusu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...