čtvrtek 29. srpna 2013

Svatební šílenství

Varování: Moje vyjadřovací schopnosti jsou momentálně značně omezený a je možný, že tenhle článek dopíšu v bezvědomí.
 
Dostala jsem se do věku, kdy se to všechno okolo mě žení a vdává jak šílený. Po svojí dnešní zkušenosti považuju za svojí občanskou povinnost varovat další potenciální nešťastníky, aby nedopadli jako já.
Takže! Když vám někdo sdělí, že má v plánu na svojí svatbu péct medovníčky, předtím než vás, debily, napadne se hned nabídnout, že pomůžete, zeptejte se o jak velký medovníčky jde a hlavně o jaký množství! Já se totiž nezeptala a nadšeně jsem se nabídla. Myslela jsem si totiž, že když jsou to medovníčky, budou to prostě menší medovníky, ale chyba lávky! Medovníčky (a to -níčky považuju za důležitý, proto to zdůrazňuju) jsou totiž zatraceně prťavý! Takže si představte, že jsem dneska od rána do večera patlala několik kilo placiček o průměru cca 5 cm! Jsem tak vyřízená, že jsem před chvílí ve vaně místo šamponu a balzámu na vlasy, použila dvakrát šampon!
 
A tim to nekončí. Zítra peču chleby na rozlučku se svobodou (snad to nezprasim!), pak mě čeká samotná rozlučka a pak jeden den lepení medovníčků (a to teprve bude něco!), pak další den pečení koláčků a pak další den pečení chlebů. A potom dvě svatby ve dvou dnech a ještě k tomu na opačných koncích republiky! Halelůja!
 
Ale pomáham děsně ráda!!!
 
Ale sama se vdam radši ve fast-foodu...
 
A jdu sebou fláknout do postele...

3 komentáře:

  1. je to zvlastni, ale i tady musim prispet svou troskou do mlyna. Minuly tyden jsem u pritele taky odmrazovala. Taky mel z mrazaku ledovou kru. Tak velkou, ze nedoviraly dvirka od mraznicky. A jeho vykutaleni spolubydlici to vyresili tak, ze mrazak oblepili izolepou :-DD

    OdpovědětVymazat
  2. ja to napsala k blbymu clanku! To melo byt k mrazaku :((( achjo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neva! aspoň tady mam nějakej komentář! :-D a spolubydlící jsou teda dost šikovný :-D

      Vymazat

Za komentář dostanete pusu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...