čtvrtek 22. srpna 2013

Patetickej bizár n. 1

Moji nejmilejší a nejdražší neexistující čtenáři,

jsem už asi fakt totálně blbá. Dneska jsem po dvou týdnech přijela domů. Teda spíš z jednoho domů do druhýho domů. A zjistila jsem, že jsem za dobu pouhých 14 dnů zapomněla, kde se co rozsvicí a zhasíná a tak dále, i když už se asi se světlama víc věcí dělat nedá, co? Zoufale jsem stála za tmy v předsíni, nemohla si vybavit, jestli se tam má jako rozsvítit automaticky nebo jestli k tomu slouží jeden ze dvou vypínačů, který jsem následně vyzkoušela, ale bohužel byly od záchoda a koupelny. Tak jsem hledala další vypínač, kterej jsem ovšem nenašla. Takže jsem dospěla k názoru, že jsou dvě možnosti:
a) opravdu se tam rozsvicí automaticky, ale je to ňáký rozbitý, což už by byla asi padesátá věc v tomhle bytě, takže by to nebylo nic divnýho
b) někde tam ten vypínač fakt bude!

No a dopadlo to tak, že jsem vysavač vyhrabala po tmě a to je v podstatě ten prozaickej end of the story.
Já vim, je to celý blbý, ale omluvou mi budiž, že jsem dneska vstávala v 5:30. I když můj muž tvrdí něco v tom smyslu, že všechno, co vypustim z huby, případně z klávesnice je takovej bizár, že to pak vypadá jako kdybych vstávala v 5:30 pořád a pak ty slova jenom tak nějak malátně a skoro v bezvědomí z tý huby nebo případně z klávesnice vypouštěla. Já to samozřejmě nedokážu objektivně posoudit, žejo...ale každopádně je to úplně jedno, protože vůbec neexistujete.

A když už jsme u toho, vážení a milý, co vůbec neexistujete.... na můj blog se za dobu jeho krátké existence podíval nějakej člověk z Malajsie, Německa, Srbska, Ruska, USA a to je tak jako všechno. Takže si asi moc nepočetli, maximálně se mohli podívat na obrázky ošklivých dam v předchozím článku, chudáčkové. Ale všechny vás děsně miluju!

A už jsem asi zjistila, do jaký kolonky by se daly moje příspěvky zařadit. Je to totiž  čistokrevnej patetickej bizár! A jdu tak pojmenovat tenhle článek.

5 komentářů:

  1. Tvůj čistokrevnej bizár mě ohromil, jestli tu ještě není jiný český čtenář, budu jím já a budu nejoddanější. Jen si sem přidej tu google "krabku" ať tě můžu co nejoddaněji sledovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář, udělal mi velkou radost! Google "krabku" jsem chtěla přidat hned na začátku, ale nemohla jsem ji najít, pěkně zákeřně ji ukryli! Ale snad se podařilo...

      Vymazat
  2. och 5:30 to by sa mi nechcelo vstavat :( A pomenovanie moze byt :)

    Pozývam ťa na Weleda giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám taky vždycky depku, když mi nikdo na blog nechodí (zvlášť teď, když rozjíždím už asi 4. blog). Ale on se časem vždycky někdo najde (aspoň já se tak uklidňuju-jestli do dvou dnů nikdo nenapíše ani jeden komentář, tak mě klepne!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to schválně počítala a tohle je můj 6. blog, tak snad nám to oběma vyjde a budou nás všichni děsně číst :-)

      Vymazat

Za komentář dostanete pusu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...