pondělí 28. října 2013

Dítě štěstěny

Začínam zcela vážně uvažovat o tom, že bych do toho letadla v sobotu lézt možná fakt neměla...
 
Všude je to totiž jen samej error:
 
1) Kartička v knihovně mi pořád nefunguje. Nikdo pořádně neví proč. Vždycky se mě jenom zeptají, jestli jsem zaregistrovaná, což je pitomost, protože kdybych zaregistrovaná nebyla, neměla bych tu kartu, kterou ten člověk, přitom, co se mě ptá, drží v ruce. Když řeknu, že samozřejmě, že zaregistrovaná jsem, jen na mě bezradně koukají, něco si napíšou a tak to jde pořád dokola. Vidim to tak, že jestli budu mít štěstí, kartičku mi zprovozní poslední den mýho pobytu tady. Je to blbý bejt student a nemoct si půjčovat knížky z knihovny, když všichni vyučující předpokládaji, že člověk tuhle možnost jaksi má...
 
2) V obchodě jsem koupila dvě Oyster cards pro mamku a ségru. Když jsem je jela vyzvednou, chtěla jsem karty nabít, ale ouha...byl tam nějakej error. Tak jsem šla na Victorii na informace, kde se každej den musí protočit tisíce lidí. Když jsem vystála dlouhatánskou frontu, pán moje karty zkontroloval, načež mi řekl, že je to fakt divný, že s tim se ještě nikdy nesetkal (!!!). Šel se poradit za dalšíma lidma za přepážkou, který taky vůbec netušili, v čem je problém, takže jsem na několik minut zastavila na celých informacích provoz. Holt typickej problémovej zákazník, no. Nakonec jsem musela koupit další dvě karty, který už fungovaly, ale ještě nevim, jestli mi za ty dvě prokletý vrátí peníze, protože jsem už vyhodila účet.
 
3) S holkama jsme přes internet kupovaly lístky na moderní balet do Royal Opera House. Všem jejich lístek přišel...mně ne. Budu to muset začít řešit.
 
4) Každej v bytě má klíč od svojí skříňky v kuchyni, aby si obsah mohl zamykat. Já mam taky klíč...kterej ale nepasuje vůbec nikam.
Jsem si zcela jistá, že kdybych si někam šla stěžovat, řekli by mi, že s tim se ještě nikdy v životě nesetkali a tim by to skončilo. Takže jsem se rozhodla, že to necham plavat a budu doufat, že mi mojí skříňku nikdo nevyžere.
 
5) Kreditka z ničeho nic přestala fungovat a hází jen starej dobrej error.
 
5) A mobil se mi sám vypíná a sám si přeřizuje čas v dobu, kdy se čas nepřeřizuje...asi je posedlej zlym duchem...nebo je to tim, že je prostě můj.
 
Takže tak.
Já mam problém (a nějakej problém mam vždycky) a osoba, co mě má zachránit, většinou neví, jak mě má zachránit, protože se s mym problémem ještě nikdy nesetkala.
Vtipný třeba bylo, když mi zubař před pár lety nedopatřenim provrtal kořen zubu a pak mi přes ten provrtanej kořen napumpoval do dutiny zubařskej cement. Na ORL mi pak taky řekli, že to teda ještě neviděli. Vyndat se to pokoušeli jednou...neúspěšně a tak mě aspoň uklidnili tim, že se to za několik desítek let rozpadne.  Jen aby se to nerozpadlo až po tom, co se rozpadnu já...
 
A tak musim na závěr říct, že s tunou svých problémů a cementem v dutině,
žiju už celkem rutinně...
 
(V minulym životě jsem asi musela bejt pěkná svině)
 
 
 

6 komentářů:

  1. A6 mi je z toho všetkého vtipne.. ale pravdupovediac, nezávidím ti... musel ťa niekto prekliať alebo čo... že ti žiadne karty nefunguju.. ty karty uz nepoužívaj. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nepochybně dobrá rada :-D jen kdyby to bez nich šlo...

      Vymazat
  2. Víš jak se to říká - když se sere, tak na jednu hromadu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, a to jsem si myslela, ze se takovyhle veci stavaji jenom me...:) Hlavu vzhuru, nejsi sama!

    OdpovědětVymazat
  4. Jé tak to naštve..snad se Ti bude v následujících dnech víc dařit:)

    OdpovědětVymazat

Za komentář dostanete pusu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...